fredag 9 november 2012

Tjuvtanter i spännande huvudstaden.

Promenerat så att fötterna värker idag. Finaste storasyster och jag har gjort en massa exotiska och spännande grejer som att åka färja, luncha på en restaurang med homoerotiska motiv på väggarna och handlat chockröd toner till huvudet.

Det är rent fantastiskt vilken förmåga man har att bara stänga av människor när det blir mängder. I början av min vistelse tänkte jag på människor jag mötte, såg hårfärger, spännande jackor och tanter med hundar. Efter en dag i staden ser jag dem som en rörande massa som hindrar min framfart och som köar vid rulltrapporna med sina barnvagnar.

Även om Stockholm är en skön omväxling från alla träden så tror jag att jag skulle längta hem om jag stannat för länge. Innan klockan hade hunnit bli sent så satt vi på tunnelbanan hem storgäspandes, det trots att morgonen och förmiddagen hade spenderats i soffan.
"Energifälten" Sa min syster och efter en frågande blick från min sida förklarade hon att det är för mycket människor som rört sig i våra energifält och därav har stulit vår energi. Låter logiskt då jag bara minuten tidigare hade haft en tant som stack huvudet under min arm för att surra med sin väninna som satt på andra sidan gången.
Tjuvtant. Min energi får hon då inte ta. Hon ser redan oroväckande pigg ut för sin ålder.

Inga kommentarer:

Om mig

Mitt foto
En lagomt tråkig vardagsblogg!