tisdag 15 april 2008

Fokusera nu Sofi.

Här sitter man nu, risig och jävlig efter bara två dagar i skolan. Skolarbetet som skulle varit inlämnat som ett dåligt samvete som gnager i bakhuvudet. Men så fort jag slår upp det blir jag förvirrad "en förening av konservativ samhällssyn och liberala idéer. Det som präglar partiets ideologiska syn är behovet av kontinuitet" .. Eh, va ?
Herregud, betygen.. Betygen! Framtiden, lägenhetet som jag så gärna vill att vi ska hyra. MÅSTE Tänka på betygen, får inte begravas av dom gråa sidorna som man ska läsa om och om igen tills det sitter. Fortsätt håll dig över ytan! Hamnar du under tar du dig aldrig tillbaka!
Det är min enda plan, sumpar jag det här finns det ingen plan B så då slutar jag ändå upp med att kånka 30 kilo matkassar upp för trapporna till min trånga lägenhet, med två barn och nageltrång. Det är framtiden, fokusera.
Kanske egentligen är det allt man behöver? En bil, ett halvtaskitt jobb ungar och en händig man.
En sån hade varit jäkligt praktiskt att ha nu. Som kommer över då och då och lagar småfix och som sedan kan sjunga om det. Var är Per Gessle när man behöver honom?
Den mannen börjar nog närma sig pensionärs ålder, men det hindrar honom inte att återigen ta sina tre akord på gitarren och komma på med nya spännande texter.
Jag tror Per Gessle är satans sätt att straffa oss på.

Inga kommentarer:

Om mig

Mitt foto
En lagomt tråkig vardagsblogg!